Peaminister kohtus täna Riigikogu korruptsioonivastase erikomisjoni esimehega, 13:25, 15.12.1999

15.12.1999 | 00:00

Uudis

Peaminister kohtus täna Riigikogu korruptsioonivastase erikomisjoni esimehega

Toompeal, 15. detsembril 1999

Peaminister kohtus täna Riigikogu korruptsioonivastase seaduse kohaldamiseks moodustatud erikomisjoni esimehe Jaan Pööriga. Pöör andis peaministrile tutvumiseks erikomisjoni tegevuse aruande ja ülevaate korruptsioonivastase seaduse kohaldamisest 1999. aastal.

Peaminister sõnas, et komisjon on teinud oma tööd eesmärgistatult ning hästi ja Pöör omakorda väljendas rahulolu komisjoni ja valitsuse ning ministeeriumide omavahelise eduka koostöö üle.

Kohtumise käigus arutati korruptsioonivastase seaduse rakendamise käigus üles kerkinud probleeme ja võimalusi seaduse parandamiseks ja täpsustamiseks.

Komisjoni esimees ja peaminister mõlemad rõhutasid korruptsiooni vastu võitlemise olulisust nii erinevate riigiinstitutsioonide poolt kui ka nende vahel toimuva tõhusa koostöö vajadust korruptiivsete tegude ja korruptiivse tulu saamise vältimiseks ning korruptsiooniohtlikest suhetest hoidumiseks.

NB! Huvilised: täiendav info erikomisjoni ettepanekutest korruptsioonivastase seaduse kohaldamisel ilmnenud probleemidest:

Priit Põiklik

Valitsuse pressinõunik

6316792

Valitsuse kommunikatsioonibüroo

-